Talatpaşa İlkokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, •Çağdaş, •Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, •Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, •Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, •Değerlerini yaşayan ve yaşatan, •Hoşgörü sahibi, •Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, •Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, •Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.35 - 14.35 ders başlama/bitiş saati
Isınma: Okulumuz ısınma şekli doğalgazdır.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz taşıma kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akıl Zeka Oyunları Küre Oyunu İlçe 1. ve 2. si Beş Nokta Oyunu İlçe 1.si Mangala Oyunu İlçe 4.sü Q Bitz oyunu ilçe 4. sü 10 Kasım Resim Yarışması İlçe 1. si 23 Nisan Resim Yarışması İlçe 2. si 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışması İlçe 2.si Öğretmenler Günü Resim Yarışması İlçe 1. si Akıl ve Zeka Oyunları Q Bitz İlçe 2. si Akıl ve Zeka Oyunları Küre İlçe 3.sü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Öğretmenimiz Aslı GÜVEN liderliğinde e-Twinning (CAN DOSTUMLA FARK YARATIYORUM) Projemizde Ulusal Kalite Etiketi Almıştır.

Telefon - (0282) 361 30 31

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://talatpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Talatpaşa İlkokulu Turan Mah. Vatan Cad. No84 Muratlı/Tekirdağ

Öğretmen :13
Öğrenci :176
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1710
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Talatpaşa İlkokulu Turan Mah. Vatan Cad.No:84 Muratlı, Tekirdağ

Adres - Talatpaşa İlkokulu Turan Mah. Vatan Cad. No84 Muratlı/Tekirdağ

Ulaşım İlçe merkezine 5-10 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine ulaşım için okuldan 800 metre yürüme mesafesinde her yarım saate bir otobüs kalkmaktadır.